top of page

Transformational Breathwork
Ademcirkel

Samen in verbinding werken aan je eigen ont-wikkeling is zo krachtig! 

Tijdens deze Transformational Breathwork - Ademcirkel gaan we met een groep aan de slag ademwerk, focussing, lichaamswerk, heartdancing en innerlijk kindwerk. Samen gaan we aan het werk om blokkades in onszelf te transformeren, zodat we nog meer vrede, vreugde, vrijheid en liefde kunnen ervaren en onze volledige potentie kunnen gaan leven! De energie die vrij komt door dit samen aan te gaan is bijzonder en brengt je bij andere stukken die mogen helen als wanneer je een individuele sessie doet. 

Tijdens de ademcirkel starten we met een meditatie en het delen van onze intentie. Vaak dient zich bij het aanmelden al een thema aan die gezien wil worden, echter kan je er ook open instappen en kijken wat zich aandient. Na een stukje uitleg over het ademwerk gaan we samen aan de slag door verschillende oefeningen om meer in contact te komen met jezelf. Ook zorgen de oefeningen ervoor dat je meer in verbinding komt met elkaar, zodat je veilig en vertrouwd voelt en je open durft te stellen.

 

Vervolgens gaan we doormiddel van focussing ons verbinden met ons eigen thema waarmee je wilt gaan ademen. waarna we het ademwerk gaan begeleid door de drum en de muziek. De ademsessie zelf duurt zo'n 1,5 uur. Na de sessie bespreken we de ervaring uit de ademsessie na in een deelronde. Soms doen we ook een korte teken- of schrijfopdracht na de ademsessie. Het is niet nodig om ervaring te hebben met ademwerk. Alles wat fijn is om te weten krijg je op deze middag zelf uitgelegd. Wel is het belangrijk dat je je eigen emoties kan dragen. Aangezien het geen één op één sessie is en ik mijn aandacht zal verdelen over alle deelnemers. Weet dat altijd precies dat boven komt dat gezien wil worden en wat jij aankan! 

De eerstvolgende ademcirkels is op zondagmiddag 11 december van 14.00 - 17.00 u en vindt plaats in de prachtige yogazaal van sporttheater Plaza in Oldenzaal. De kosten zijn normaal gesproken 65 euro, echter omdat dit de eerste keer is dat ik in deze zaal een workshop geef, geef ik een korting van 10 euro en bedragen de kosten deze keer 55 euro. Dit is inclusief de mogelijkheid om de sessie telefonisch of via zoom na te bespreken. Er is plek voor maximaal 8 deelnemersNeem zelf een matje/deken/matrasje mee waar je lekker op kan liggen.

Meld je aan via Whatsapp (06-42276132) of mail naar theinnerworkcoach@gmail.com. Heb je vragen, neem dan gerust even contact op! Voel je welkom!

Geef je op!
Ademcirkel: Diensten
Ademcirkel: Tekst
bottom of page