Ademcirkel

Samen in verbinding werken aan je eigen ont-wikkeling is zo krachtig! 

Door een ademsessie in een groep te doen kom je weer op andere lagen in jezelf. De energie die vrij komt door dit samen aan te gaan is bijzonder en brengt je bij andere stukken die mogen helen als wanneer je een individuele sessie doet.

Tijdens een ademcirkel starten we met een kopje thee om even kennis met elkaar te maken. Vervolgens doen we een meditatie en doen we verschillende oefeningen om in verbinding te komen met elkaar, zodat je veilig en vertrouwd voelt en je open durft te stellen. Vervolgens verbinden we ons met de intenties waarmee je wilt gaan ademen en met onze eigen thema's. Daarna gaan we het ademwerk in begeleidt door de drum en de muziek. De ademsessie zelf duurt zo'n 1,5 uur. Na de sessie bespreken we de ervaring uit de ademsessie na in een deelronde. Soms doen we ook een korte teken- of schrijfopdracht na de ademsessie. Het is niet nodig om ervaring te hebben met ademwerk. Alles wat fijn is om te weten krijg je op deze ochtend zelf uitgelegd. Wel is het belangrijk dat je je eigen emoties kan dragen. Aangezien het geen één op één sessie is en ik mijn aandacht zal verdelen over alle deelnemers. 

De eerstvolgende ademcirkels is op zondagmiddag 11 december 14.00 - 17.00 u en vindt plaats in de prachtige yogazaal van sporttheater Plaza in Oldenzaal. De kosten zijn 65 euro. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Neem zelf een matje/deken/matrasje mee waar je lekker op kan liggen.

Geef je op!