top of page
Image by Dapo Oni

Frisse blik sessie
 

In deze frisse blik sessie (vooral bedoeld als kennismakingssessie of follow-up-sessie) gaan we onder het genot van een lekkere kop thee of een fijne wandeling voelen wat er op dit moment in jouw leven speelt en wat er gezien wil worden. We kijken wat er op dieper niveau bij jou geraakt wordt en wat je nodig hebt om hier vanuit liefde en innerlijke vrede mee te zijn. Ik neem ruim de tijd voor je, zodat je echt met een frisse blik naar huis kunt gaan en weer een stapje verder bent in jouw ont-wikkeling. Tijdens deze sessie werk ik met non-duale therapeutische interventies en de stappen van angst naar liefde (Choose Again).

Kortom: een fijne sessie om  de antwoorden te vinden in jeZelf! Deze losse coachsessie kan plaatsvinden in de natuur, bij mij thuis of via Zoom.

 

Deze coachsessie is bedoeld als kennismakingssessie of bedoeld als follow-up-sessie na het volgen van een traject. In principe geef ik geen losse coachsessies, wel is het mogelijk dat als je al bezig bent met non-dualiteit dan wel met methode Choose Again je deze losse sessie kan boeken. Zo niet, dan is deze frisse blik sessie bedoeld als kennismakingssessie voor de start van een groeitraject waarbij we echt de diepte in kunnen duiken. Naast jouw inzet en bereidwilligheid is jouw bijdrage aan een sessie 90 euro.

bottom of page