top of page

The Innerworkcoach

Transformeer je leven,
ontdek wie je werkelijk bent
en leer hoe je kan leven vanuit liefde en innerlijke vrede.
Zodat je dat kan voorleven aan je kinderen!

StancePhotography_Weekendjeweg-88.jpg
Zelfbewust ouderschap : Welkom

Zelfbewust Ouderschap

Wat zou jij je kind graag willen geven? Wat voor een leven wens jij je kind toe? Gun jezelf een moment om hier bij stil te staan en te voelen welke wensen voor jouw kind bij je naar boven komen. Ga vervolgens eens na in hoeverre jij dit je kind(eren) nu meegeeft. In hoeverre leef jij je kind dit nu voor? 

 

Wat veel mensen niet beseffen is dat het grootste deel van de opvoeding via voorleven gaat. We leven onze kinderen voor in hoeverre je werkelijk jezelf mag zijn, je kwetsbaar op mag stellen en van jezelf mag houden. We laten ze zien in hoeverre je uitdagingen aan mag gaan en in hoe we met de uitdagingen van het leven om kunnen gaan. Wat doen we als het lastig wordt, als de situatie veel van je vraagt of de emoties hoog oplopen? Ook laten we ze zien hoe je relaties aangaat en in hoeverre je werkelijk in verbinding met anderen kan staan, mag je open en kwetsbaar zijn of zet je een masker op? Al deze dingen leef je je kind voor en krijgt je kind mee in het contact met jou. Omdat onze kinderen in de eerste jaren zo afhankelijk van ons zijn, heeft hetgeen wat wij voorleven een enorme impact op ze. Wanneer wij onszelf gaan ontwikkelen en gaan ontdekken wie we werkelijk zijn, welke belemmerende patronen, overtuigingen en angsten in ons systeem mee spelen kunnen we ons kind voorleven wat we ons kind toewensen en vanuit onvoorwaardelijke liefde er echt voor ons kind zijn. Ik nodig je uit om deze uitdaging samen met mij en andere ouders aan te gaan! Jezelf transformeren tot een bewuste ouder is het mooiste cadeau dat jij je kind en jezelf ooit zal geven!

StancePhotography_Weekendjeweg-113.jpg
Zelfbewust ouderschap : Over

"Verandering begint bij jezelf!"

Susanne Bouwmeester

Zelfbewust ouderschap : Citaat

Voor wie?

Wanneer je ouder bent, zwanger bent of een kinderwens hebt en je je wilt voorbereiden op het ouderschap ben je van harte welkom bij The Innerworkcoach. Ik bied individuele groeisessies aan voor ouders, een tweewekelijkse healingcircle voor ouders, een one-day-parent-retreat en tevens een prachtige cursus Zelfbewust Ouderschap. Lees hieronder verder om te kijken wat bij jou past!

StancePhotography_Weekendjeweg-75.jpg
Zelfbewust ouderschap : Over

Individuele groeisessies

Groeien in het ouderschap

Tijdens de coaching kijk we precies wat jij nodig hebt om je persoonlijk te ontwikkelen, zodat je met meer rust, liefde en aandacht aanwezig kan zijn en vanuit een zelfbewuste basis je kinderen zelf kan begeleiden met de uitdagingen die zij op hun pad tegenkomen. Neem contact met me op om te onderzoeken hoe en waarmee ik je kan begeleiden. Alles is op maat en geheel afgestemd op jouw wensen. Bovendien kan de coaching ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden! En zowel in een live ontmoeting als via zoom!

IMG_20201103_085312_697_edited.jpg

Frisse blik

Maak ruimte voor nieuwe inzichten

Soms heb je gewoon even behoefte om je hart te luchten, aan iemand die er even voor je is en met je meedenkt. In een Frisse-blik-sessie van 1,5 uur heb je daar alle tijd voor. Onder het genot van een lekkere kop thee of een flinke wandeling gaan we samen kijken wat er speelt en wat je nodig hebt om weer vanuit liefde en positiviteit verder te gaan. Natuurlijk kan deze sessie ook heel goed via Zoom!

IMG_20190712_133049_432.jpg

Groeitraject

Door jouw groei kan je kind zich optimaal ontwikkelen!

Wil jij met meer ontspanning en bewustzijn de uitdagingen van het ouderschap aankunnen? Loopt jouw kind tegen problemen aan en wil je handvatten krijgen om hierbij een betere ondersteuning te bieden? Of wil jij meer harmonie in jouw gezin? Samen stippelen we een groeitraject uit waarbij we jouw uitdagingen aangaan!

Zelfbewust ouderschap : Diensten

Healing circle

Groeien in het ouderschap

Tijdens de healing sessies voor ouders kijken we samen naar wat jij ervaart in het ouderschap, wat je lastig vindt, waar je kind tegenaan loopt en naar de uitdagingen die jij hierin tegen komt. Doormiddel van onder ander meditatie, de zes stappen naar vrijheid, de 4 vragen van Byron Katie, elementen uit Mindful Parenting en mijn eigen Zelfbewust Ouderschap Bloeimodel kijken we wat er speelt en hoe jij en je kind samen verder kunnen groeien. Door dit werk samen met andere ouders te doen inspireer je elkaar, kom je in een diepe verbinding met elkaar en ervaar je dat problemen waar we tegen aan lopen veel universeler zijn dan we denken.

 

De healingcircles voor ouders zijn op maandagochtend van 09.30 tot 11.30 (met uitloop tot 12u). Interesse maar komt deze dag je niet goed uit? Bij voldoende interesse start ik op een ander moment nog een healingcircle voor ouders. Deelname kost 12 euro per keer. 

Handen omhoog houden
Meld je aan!
Zelfbewust ouderschap : Diensten

"Je kan niet zorgen dat je kind later gelukkig wordt, maar je kan je kind wel een stevig fundament geven waarop hij later zijn eigen geluk kan bouwen."

Susanne Bouwmeester

Zelfbewust ouderschap : Citaat

One Day Parent Retreat

Jouw inspiratie voor een bewust leven samen met je kinderen

Deze dag met meditatie, healingcircles, innerlijk kind werk en ademsessie zal in april 2022 plaatsvinden. Heb je interesse om mee te doen, laat het dan vast weten! De prijs van deze dag is 85 euro. Dit is inclusief materiaal en lekkere lunch!

Image by Ralph (Ravi) Kayden

In april 2022, exacte datum volgt.

Ja, ik geef me vast op!
Zelfbewust ouderschap : Diensten

Cursus Zelfbewust Ouderschap

Groeien in het ouderschap

Bij de cursus Zelfbewust Ouderschap leer je in contact te komen met je werkelijke zelf en vanuit liefde, aandacht en gelijkwaardigheid je kinderen zelf te kunnen bieden wat zij nodig hebben. Naast een gedegen theoretische basis gaan we aan de slag met veel ervaringsgerichte oefeningen en technieken, zodat je niet alleen kennis mee krijgt, maar ook daadwerkelijk jezelf beter leert kennen, dichter bij je ware zelf kan komen en kan gaan creëren waar jij naar verlangt! Onderwerpen die onder ander aan bod komen zijn: Mindful en zelfbewust leven in het nu, we gaan onderzoeken wie je bent en welke overtuigingen, oordelen, afweermechanismen, behoeften er bij jou spelen.

 

We gaan kijken naar jouw eigen opvoeding en hoe deze doorwerkt in de opvoeding van je kinderen. Hoe spiegelt jouw kind jou en wat kan je hiervan leren? Wat wil je je kinderen meegeven en hoe  doe je dat dan? Wat zijn basisbehoeften van kinderen: waar hebben kinderen echt behoefte aan en hoe kan je inspelen op die behoefte van je kind. Hoe kan je je kinderen onvoorwaardelijk liefde geven? Hoe communiceer je dan met je kind en hoe zorg je voor werkelijke verbinding? Hoe stel je grenzen zonder het gebruik van macht door bijvoorbeeld te straffen en te belonen.

Healing Stones

De eerst volgende live versie van deze cursus start ik weer in maart 2021.
De cursus bestaat uit 8 lessen van 2 tot 2,5 uur en wordt gegeven op dinsdagavond (1 keer in de 2 weken)
 
Bij voldoende interesse zal tevens weer een online versie plaatsvinden.
Meer informatie volgt, laat gerust je interesse weten dan houd ik je op de hoogte!

Ik heb interesse!
Zelfbewust ouderschap : Diensten

"Je kan pas veranderen wanneer je jezelf volledig accepteert zoals je bent."

Carl Rogers

Zelfbewust ouderschap : Citaat
StancePhotography_Weekendjeweg-102.jpg

Ik heb de wens dat alle kinderen in liefde kunnen opgroeien tot gelukkige, gezonde en zelfbewuste volwassenen die hun leven zelf sturing kunnen geven en in vrijheid en verantwoordelijkheid hun eigen leven kunnen gaan leiden. Om dit te bereiken is het van belang dat wij als volwassenen ook in onze eigen kracht komen staan en voor onze kinderen een veilige, stabiele en liefdevolle basis creëren, waarin elk kind de aandacht en begeleiding krijgt die het nodig heeft. Ik bied hiervoor coaching, begeleiding, workshops en trainingen voor zowel ouders als pedagogische professionals aan om zo te groeien in bewustzijn en je verder te ontwikkelen om zo elk kind te bieden wat hij of zij nodig heeft. 
 
In mijn begeleiding ga ik er vanuit dat jij als ouder zelf heel goed in staat bent je kind te bieden wat hij of zij nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Door samen naar jouw situatie te kijken en te onderzoeken wat er werkelijk speelt kunnen we over een heel breed spectrum kijken wat jullie nodig hebben. Ik denk dat werkelijke verandering begint bij jezelf als ouder. Ook als je verandering wilt in je gezin of bij je kind. Een verandering - een groei in bewustzijn - bij jou kan namelijk zoveel betekenen voor je gezin, voor je kind en voor jezelf! ⠀

Misschien denk je nu: "Ja, maar... het is vooral mijn kind die dit of dat doet óf hier of daar problemen mee heeft", "Het is mijn partner die eerst moet veranderen" of "de situatie moet eerst verbeteren"..⠀Óók dan begint de verandering bij jezelf.⠀

Door eerst naar jezelf te kijken, naar jouw manier van communiceren, de gewoontes en patronen bij jullie thuis, jullie onderlinge verbinding, jouw manier van handelen, jouw eigen overtuigingen, patronen, emoties, gedachten en uitdagingen in het leven kan je ontzettend veel verandering creëren in je gezin. Bovendien ontlast je je kind ermee om eerst zelf aan de slag te gaan. Je kind kan gewoon kind blijven en krijgt niet het idee dat er wat mis met hem of haar is. Ik begeleid je om met meer zelfbewustzijn en de juiste handvatten je kind zelf te bieden wat hij of zij nodig heeft.⠀

Het ouderschap is een prachtige kans om jezelf te ont-wikkelen tot een bewust mens, dus grijp die kans! Jezelf transformeren tot een bewuste ouder is het mooiste cadeau dat je je kind en jezelf kunt geven! ⠀

Zelfbewust ouderschap : Over mij
Zelfbewust ouderschap : Berichtenoverzicht

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

Zelfbewust ouderschap : Subscribe

Neem contact op

Wil je meer informatie over hoe ik je kan begeleiden?
Of wil je een coachingsessie boeken of een plekje reserveren voor een circle, retreat of cursus? Stuur me dan even een berichtje. Heb je nog vragen, stel ze dan ook gerust!

Henegouwenlaan 47 in Oldenzaal

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Zelfbewust ouderschap : Contact
Zelfbewust ouderschap : Instagram

Wat kinderen het meest nodig hebben is koestering, jouw werkelijke aanwezigheid en nabijheid. Jouw oprechte liefde. Dat je het diepste van je hart schenkt, je hart voor hen opent en je hoort wat ze werkelijk zeggen. Dat je ze lief hebt precies om wie ze zijn. Hoe ze ook doen. Complete aanvaarding van hun wezen. Met heel je hart: ik heb je lief...

 

Susanne Bouwmeester

Zelfbewust ouderschap : Citaat
bottom of page