top of page

Ademsessie

In een ademhalingssessie ga je doormiddel van diepe verbonden of chaotische ademhaling op een reis in jouw onderbewuste. Door de combinatie van overgave en extra veel zuurstof raak je in een trance waarin je een verruimd bewustzijn ervaart. In dit bewustzijn staan we veel minder onder invloed van ons eigen denken, waardoor emoties, herinneringen, inzichten en oplossingen veel makkelijker kunnen stromen.

 

 In een sessie van 2,5 tot 3 uur gaan we als eerst onderzoeken wat er bij jou speelt en waar je naar zou willen kijken. Hierbij maak ik gebruik van onder ander focussing, brainspotting en innerlijkkind-werk. Vervolgens beginnen we met de ademsessie. Tijdens het ademen, wat ongeveer 1,5 uur duurt begeleid ik je door liefdevol aanwezig te zijn, je te helpen bij je blokkades, door de passende muziek af te spelen, een Shamanistische drum en te zorgen dat je lichamelijk helemaal op je gemak bent. Daarnaast maak ik gebruik van body-dearmoring (drukpunten). Na de sessie zullen we je ervaring nabespreken onder het genot van een kop thee. Als je het fijn vindt zetten we ondertussen wat van je ervaring op papier of kan je er wat over tekenen. Als je er behoefte aan hebt, hebben we na de sessie nog even persoonlijk contact om de sessie nog dieper te integreren.

DOOR EEN
ADEMSESSIE GA JE..

- meer verbinding met jezelf voelen

- blokkades opheffen en trauma’s verwerken

- onverwerkte emoties doorvoelen en releasen

- oude patronen en belemmerende

overtuigingen doorzien en loslaten

- zelfliefde en compassie voelen voor jezelf en anderen

- meer inzicht krijgen in jouw thema’s en levensvragen

- meer verbinding voelen met je essentie

Liggend in de wei

Kortom jezelf ont-wikkelen, jezelf helen en steeds meer worden wie je bedoeld bent te Zijn.

Wil jij dit ook? Boek dan een ademsessie of meld je aan voor een compleet groeitraject. Een losse ademsessie kost 145 euro. Tevens heb ik een strippenkaart goed voor 5 ademsessies, hiervoor betaal je 675 euro.  Tijdens een ademsessie gaan we 3 uur aan de slag met jouw thema. We zullen eerst wat oefeningen doen om helemaal in het nu te komen, dan samen focussen op wat in jou gezien wil worden en vervolgens doen we een ademsessie van 1,5 uur. Tijdens de gehele ademsessie word je door mij en de passende muziek begeleid, zodat jij je helemaal kan focussen op jouw innerlijke reis. Na de sessie drinken we nog een kopje thee en bespreken we de sessie na. Soms vinden mensen het ook fijn om er juist even direct wat dingen over op te schrijven of wat over te tekenen. Na de sessie mag je als je daar behoefte aan hebt altijd nog even contact opnemen of langs komen om hetgeen wat boven is gekomen verder te integreren en bespreken.  

Voel je welkom! Ik begeleid je met alle liefde!

bottom of page