top of page
Over mij: Over mij

Over mij

Als toegepast psycholoog, transformatie- en breathworkcoach begeleid ik mensen naar innerlijke groei en bewustwording. Voorbij de beperkende patronen, belemmerende overtuigingen en pijnlijke verhalen naar wie je bedoeld bent te ZIJN! Naar een leven vanuit acceptatie, liefde en innerlijke vrede, waarin je je zelf kan zijn en de uitdagingen van het leven aan kan gaan. Ik heb mezelf losgemaakt van een boel belemmerende verhalen over diepe dalen en niet goed genoeg zijn. Al ben ik natuurlijk zelf ook niet uitgeleerd, bewustzijnsontwikkeling is een doorgaand proces waarbij je telkens op nieuwe lagen komt die je weer mag leren omarmen. Ik begeleid je met liefde naar vergeving, loslaten, een nieuwe visie en naar het herontdekken van je ware zelf! 

 

StancePhotography_Weekendjeweg-113.jpg

Al als jong kind voelde ik duidelijk dat veel mensen niet gelukkig door het leven gingen. Veel mensen zijn niet werkelijk zichzelf en zijn niet afgestemd op liefde, maar leven vanuit overlevingsmechanismen, lijden, (onbewuste) angsten, spanning, het gevoel er niet te mogen zijn en niet goed genoeg te zijn, bewijsdrang en projectie. Dat wist ik toen natuurlijk nog niet, maar ik vond het moeilijk te begrijpen waarom mensen zo door het leven gingen, het verwarde me en ik voelde mij vaak alleen. In mijn tienerjaren kreeg ik een eetstoornis en ben ik vervolgens heel depressief geraakt. Ik zag het leven niet meer zitten en haatte mezelf. Meerdere jaren ben ik hiervoor in therapie geweest en een jaar lang was ik opgenomen, maar eigenlijk ging het alleen maar steeds slechter met me. Totdat ik gestopt was met alle hulpverlening en op een avond een heel helder moment had waarin ik besefte dat mijn gedachten over dat ik niet goed genoeg was en mijn verlangen naar de dood slechts gedachten waren. Dat ik er niet in mee hoefde te gaan. Dat ik een keuze had! Sindsdien ben ik langzaam op eigen kracht hersteld en is mijn ontwikkeling eigenlijk niet meer gestopt! Inmiddels ben ik een zelfbewuste moeder van 4 kinderen, Toegepast Psycholoog en ik geniet elke dag van het leven! Steeds verder transformeer ik mezelf en word ik wie ik wie ik werkelijk ben (en al die tijd al was!).

Ik heb Sociaal Pedagogisch Werk en Toegepaste Psychologie gestudeerd, een NLP Coach Practitioner gedaan, de opleiding tot ademcoach bij Lars Faber (The Breathworkcoach) gevolgd en ben nu bezig met de opleiding tot Systemisch Coach. Daarnaast heb ik mij door training en/of zelfstudie verdiept in onder ander Choose Again, mindfulness, co-counselling, oplossingsgerichte gespreksvoering, de lichter leven methode van Robert Bridgeman en gespreksvoering met kinderen (o.a. de Gordon-methode en How2talk2kids). Grote inspirators zijn voor mij onder ander Eckhart Tolle, Ingeborg Bosch, Jan Geurtz, Diederik Wolsak, Byron Katie en natuurlijk een Cursus in Wonderen. Gegrepen door hun prachtige inzichten ben ik mijzelf steeds verder aan het ont-wikkelen, doormiddel van het lezen van veel inspirerende boeken, maar zeker ook door veel ademwerk en meditatie en door het volgen van verschillende masterclasses, bewustzijnsdagen en cursussen gericht op mijn eigen ontwikkeling.

 

Met veel liefde begeleid ik jou in jouw eigen ontwikkeling. Neem vandaag nog contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

bottom of page