top of page
Over mij: Over mij

Over mij

Als nonduaal therapeut, toegepast psycholoog, ademcoach en bovenal ervaringsdeskundige begeleid ik mensen naar een leven vanuit hun ware essentie. Voorbij de beperkende patronen, belemmerende overtuigingen en pijnlijke verhalen naar je essentie van Zijn, van waaruit op authentieke wijze je leven kunt vormgeven! Waaruit je kunt leven vanuit acceptatie, liefde en innerlijke vrede, je jeZelf kan zijn en de uitdagingen van het leven aan kan gaan. Ik heb mezelf losgemaakt van een boel belemmerende verhalen over diepe dalen en niet goed genoeg zijn en ik begeleid jou met liefde naar vergeving, loslaten, een nieuwe visie en naar het herontdekken van je ware zelf!

20230303_130603.jpg

 

 

Als jong kind voelde ik duidelijk dat veel mensen niet gelukkig door het leven gaan. Veel mensen zijn niet werkelijk zichzelf en zijn niet afgestemd op liefde, maar leven vanuit overlevingsmechanismen, lijden, (onbewuste) angsten, spanning, het gevoel er niet te mogen zijn en niet goed genoeg te zijn, bewijsdrang en projectie. Dat wist ik toen natuurlijk nog niet, maar ik vond het moeilijk te begrijpen waarom mensen zo door het leven gingen, het verwarde me en ik voelde mij vaak alleen. En natuurlijk betrok ook ik (net zoals wij allen) het op ons zelf: "Ik ben niet welkom, ik mag er niet zijn, ik ben niet goed genoeg, er is iets mis met mij, ik ben geen liefde waard" zijn allemaal gedachtes die ik ooit ben gaan geloven. 

 

In mijn tienerjaren kreeg ik een eetstoornis en ben ik vervolgens depressief geraakt. Ik zag het leven niet meer zitten, was zelfdestructief en haatte mezelf. Meerdere jaren ben ik hiervoor in therapie geweest en een jaar lang was ik opgenomen, maar eigenlijk ging het alleen maar steeds slechter met me. Totdat ik gestopt was met alle hulpverlening en op een avond een heel helder moment had waarin ik besefte dat mijn gedachten over dat ik niet goed genoeg was en mijn verlangen naar de dood slechts gedachten waren. Dat ik er niet in mee hoefde te gaan. Dat ik een keuze had! Even had ik contact met onze diepste grond van Zijn, met Gewaarzijn waarin alles verschijnt en ook weer oplost en waarin alles compleet, aanvaard en in vrede is. Sindsdien ben ik langzaam op eigen kracht hersteld en is mijn ontwikkeling eigenlijk niet meer gestopt! Inmiddels ben ik een zelfbewuste moeder van 4 kinderen, Toegepast Psycholoog, ademcoach en non-duaal therapeut en ik geniet elke dag van het leven! Steeds verder kan ik leven vanuit de grond van Gewaarzijn en authentiek leven vanuit mijn essentie.

Ik heb Sociaal Pedagogisch Werk en Toegepaste Psychologie gestudeerd, een NLP Coach Practitioner gedaan, de opleiding tot ademcoach bij Lars Faber (The Breathworkcoach) gevolgd, een opleiding tot Systemisch Coach, en heb de opleiding Non-duale Coaching en Therapie van Art of Life en de facilitatoropleiding van Choose Again bijna afgerond. Daarnaast heb ik mij door training en/of zelfstudie verdiept in mindfulness, co-counselling, oplossingsgerichte gespreksvoering, de lichter leven methode van Robert Bridgeman en gespreksvoering met kinderen (o.a. de Gordon-methode en How2talk2kids). Grote inspirators zijn voor mij onder ander Eckhart Tolle, Adyashanti, A.H. Almaas, Jan Geurtz, Diederik Wolsak en een Cursus in Wonderen. Gegrepen door hun prachtige inzichten ben ik mijzelf steeds verder aan het ont-wikkelen, doormiddel van het lezen van veel inspirerende boeken, maar zeker ook door veel ademwerk en meditatie en door het volgen van verschillende masterclasses, bewustzijnsdagen en cursussen gericht op mijn eigen ontwikkeling.

 

Met veel liefde begeleid ik jou in jouw eigen ont-wikkeling. Voel je welkom om contact met me op te nemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

bottom of page