top of page
StancePhotography_Weekendjeweg-84.jpg

Praktisch

De sessies vinden plaats wanneer het jou uitkomt. Dit kan zowel overdag als 's avonds zijn en is zowel doordeweeks als in het weekend mogelijk. Sessies vinden plaats in Oldenzaal bij mij thuis in mijn werkkamer, via Zoom, tijdens een fijne wandeling in het bos of gewoon lekker bij jouw thuis. Binnen de straal van 10 km vanaf Oldenzaal betaal je geen voorrijkosten. Woon je verder weg dan betaal je 0,30 cent per gereden kilometer. 

Jouw bijdrage voor een losse coachsessies en voor de frisse blik sessie is 85 euro per 1,5 uur.

 

Individuele ademsessies duren ongeveer 2,5 a 3 uur. Jouw bijdrage hiervoor is 145 euro. Dit is inclusief telefonische kennismakingsgesprek van max. 15 minuten en wanneer hier behoefte aan is ook een telefonische nabespreking van 15 minuten. Tevens bied ik een strippenkaart aan waarmee je 5 keer een ademsessies kan komen doen.

Voor deze strippenkaart betaal je 675 euro.

 

De kosten van een groeitraject van 8 sessies zijn 750 euro (waaronder 3 ademsessies). Deze kosten betaal je na de eerste sessie.

 

De kosten van een sessie dienen vooraf bij boeking betaald te worden. Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren geannuleerd en (eenmalig) verzet worden. Teruggave van aanbetaalde bedragen is niet mogelijk. 

 

Passen deze tarieven echt niet bij je situatie neem dan contact op. Samen komen we er wel uit. Mail dan naar theinnerworkcoach@gmail.com

Wil je mij steunen in mijn werk en het samen met mij mogelijk maken dat ook mensen met minder budget begeleiding in hun groei in ontwikkeling kunnen krijgen, dan kan je een donatie overmaken op  

NL88ABNA0495271276 op naam van SE Bouwmeester.

Praktisch: Over mij
bottom of page