top of page
StancePhotography_Weekendjeweg-84.jpg

Praktisch

 

Locatie: Sessies vinden plaats in mijn fijne huisje in Oldenzaal, via Zoom of tijdens een fijne wandeling in het bos. 

Tijd: Sessies kunnen zowel overdag als 's avonds worden ingepland. 
 

Bijdrage:

  • Kennismakingssessie: 90 euro (1,5 uur)

  • Adem-traject: 750 euro . Dit traject bestaat uit vijf sessies van 2 tot 3 uur, waarvan we twee keer het ademwerk in gaan (deze sessies duren 3 uur). Daarnaast een telefonische kennismaking, een compacte online training en de mogelijkheid om korte feedback te vragen via Whatsapp. 

  • Groeitraject: De kosten van een groeitraject van 8 sessies zijn 850 euro excl. kennismakingssessie. Sessies zijn 1,5 a 2 uur, tevens krijg je opdrachten voor tussendoor en is er de mogelijkheid om korte feedback te vragen via Whatsapp. 
     

Betaling: De kosten van een sessie dienen vooraf bij boeking betaald te worden. Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren geannuleerd en (eenmalig) verzet worden. Teruggave van aanbetaalde bedragen is niet mogelijk. 

 

Reductie: Passen deze tarieven echt niet bij je situatie neem dan contact op. Samen komen we er wel uit. Mail dan naar theinnerworkcoach@gmail.com

Wil je mij steunen in mijn werk en het samen met mij mogelijk maken dat ook mensen met minder budget begeleiding in hun groei in ontwikkeling kunnen krijgen, dan kan je een donatie overmaken op  

NL88ABNA0495271276 op naam van SE Bouwmeester.

Praktisch: Over mij
bottom of page