top of page

Retreats

 

 

Wat ik echt gaaf vind is intensief aan het werk gaan met mensen. Een dag, een weekend of zelfs een week aan de slag gaan met jezelf en je onderdompelen in het innerlijk werk. Het mooie daarvan is dat je echt laag voor laag je overtuigingen, patronen en en emoties kunt gaan ontdekken. En doordat je echt even weg bent kunnen we die patronen ook doorbreken en kunnen we steeds verder onderzoeken wat in jou speelt en gezien wil worden. Bij mij dus ook geen retreats waarbij je vooral lekker tot rust komt, nee we gaan hard aan de slag op het gebied van ademwerk, meditatie, teachings, healingcirkels, heartdancing, ademtechnieken, innerlijk kindwerk, buiten je comfortzone gaan en ga zo maar door. Naast dat ik af en toe zelf of samen met een ander een retraite organiseer, sta ik ook open om samen met jou een retreat te organiseren. Wellicht heb je een fijn vriendinnengroep waarmee je de diepgang echt eens in wil of hebben jullie een fijne kennissengroep waarbij meerdere mensen verlangen naar meer verbinding. Of wat dacht je van de diepte in gaan met je broer of zus? 

Of gewoon zelf? Jij alleen? Een eenpersoons-retreat! Alle aandacht voor jou! Dan kunnen we er echt transformerend weekend van maken waarin we hard aan de slag gaan, precies vanaf het punt waar jij staat. 

In principe regelen je/jullie zelf het verblijf. Wil je een persoonlijke retreat dan kijken we samen.

Veel accommodaties die een beetje achteraf liggen zijn geschikt.

Wel is het fijn dat de muziek af en toe een beetje hard kan. 

De kosten van een samen georganiseerde retreat zijn in overleg en liggen rond de 275 euro per dag (excl.  reis- en verblijfskosten)

 

Lang weekend Choose Again en Ademwerk

In samenwerking met Els Hofer van Choose Again geef ik regelmatig prachtige lange weekenden in Oirschot, 

waarin we samen aan de slag gaan met Choose Again cirkels en ademwerk. 

Lees meer.. 

bottom of page