top of page
20220911_202528.jpg

Weekendretraite Choose Again

 

Binnenkort geven Els Hofer en ik weer een prachtige weekendworkshop! Een weekend vol verbinding, transformatie en liefde! Een van de reacties die wij over een eerder weekend kregen: 

"Lieve Susanne & Els,

Dank jullie wel voor het ongelooflijk mooie, intense en bijzondere weekend. Woorden schieten te kort om uit te leggen hoe ik het heb ervaren. Een en al liefde en vertrouwen. Jullie begeleiding en samenspel was echt fantastisch. Ik ging vol verwachting naar het weekend. Jullie, de groep, de hele setting, gewoon alles heeft mijn verwachting meer dan overtroffen. De combinatie van de cirkels en het ademwerk heeft mij geholpen om heel diep naar binnen te gaan en op te ruimen. Dit had ik (voorlopig) niet gedurfd zonder jullie liefde en toewijding. Vanuit het diepst van mijn hart dank ik jullie en koester ik deze dierbare dagen "

 

Kom je een dit weekend meedoen om jezelf diepgaand te helen? Het weekend zal bestaan uit een combinatie van Choose Again cirkels en ademwerk. Een mooie kans om belemmerende overtuigingen te doorzien, vastzittende emoties te doorvoelen en oude patronen en blokkades los te laten. Samen zullen we grote stappen zetten om weer meer innerlijke vrede, liefde en verbinding te voelen en te worden wie je bedoeld bent te Zijn! De workshop is zowel geschikt voor mensen die al ervaring hebben met Choose Again en ademwerk, als mensen die hiermee willen kennismaken.

Lees hieronder meer! 

IMG_20211017_142743_969.jpg

ONS
TEAM

Deze mooie retraite geef ik samen met Els Hofer, zij is facilitator van Choose Again en heeft naast haar opleidingen in Jungliaanse Psychologie en Voice Dialogue jaren als vrijwilliger in het centrum van Diederik Wolsak in Costa Rica gewerkt. Zij is mede-oprichtster van Choose Again Nederland. Voor meer informatie over haar kijk op www.kiesopnieuw.com 

Els Hover_edited.jpg

HET PROGRAMMA

Centraal tijdens het weekend staan natuurlijk de prachtige Choose Again cirkels, waarbij de belemmerende overtuigingen die je niet meer dienen kunt onderzoeken en loslaten. Daarnaast gaan we meerdere ademsessies doen waarbij je nog meer de diepte in kan gaan en oude pijn, bevroren emoties en vastzittende blokkades kunt doorvoelen en helen. Voor het ademwerk doen we verschillende oefeningen uit lichaamswerk, heartdancing en focussing. De combinatie van Choose Again cirkels en ademwerk is zeer krachtig, je komt snel tot de kern van de patronen en belemmeringen en weer in contact met wie je werkelijk bedoeld bent te Zijn!

Verder zullen deze dagen bestaan uit mooie meditaties, wandelingen en ver
schillende schrijfopdrachten.  Kortom, een intensief en afwisselend programma!


 

TIJDENS DEZE RETRAITE GA JE..


- meer verbinding met jezelf voelen
- blokkades opheffen en trauma’s verwerken
- je vrije Zelf ontdekken
- onverwerkte emoties doorvoelen
- oude patronen en belemmerende
overtuigingen doorzien en loslaten
- (zelf)liefde en compassie voelen voor jezelf en anderen
- meer verbinding voelen met je essentie
- meer inzicht krijgen in jouw thema’s en
levensvragen

Boeddhistische klankschaal
cornelishoeve2.jpeg

PRAKTISCH
 Accommodatie:  Op een mooie boerderij in Oirschot
Data: data volgt
Aankomst: vrijdag 14.00 uur, vertrek zondag 17.00 uur
Maximum aantal deelnemers: 8
Investering: Prijs volgt. 
 

Opgeven!

Je bent van harte welkom om mee te doen! Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Laat dan je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met je op!

Bedankt voor de inzending!

20220911_074748.jpg
bottom of page