top of page
Innerlijke groei: Welkom

Aanbod

Om je te begeleiden in je groei naar een bewust leven vanuit innerlijke vrede, (zelf)liefde en compassie bied ik een gevarieerd aanbod aan. Zo geef ik één op één coaching en ademsessies, een Choose Again cirkel en ademcirkels waarbij we samen aan de slag gaan om ons innerlijk werk te doen en prachtige one-day-retreats en weekendretraites.

Eén op één coaching

Op weg naar een bewust leven vanuit  vrede, liefde, compassie en zelfzorg

Brewing Tea

Frisse blik sessie

Een nieuwe visie op je uitdaging 

In een frisse blik gaan we onder het genot van een lekkere kop thee of een fijne wandeling diep in op wat er op dit moment in jouw leven speelt. We kijken wat er op dieper niveau bij jou geraakt wordt en wat je nodig hebt om hier vanuit liefde en innerlijke vrede mee te zijn. Ik neem ruim de tijd voor je, zodat je echt met een frisse blik naar huis komt en verder kan. Methodes die ik gebruik zijn onder ander de 6 stappen naar Vrijheid, focussing, the Work, individueel opstellingswerk, NLP lichaamswerk en/of verschillende ademhalingstechnieken. Samen kijken we wat nodig is..

Image by Yasin Hoşgör

Groeitraject

Begeleiding & inspiratie

Verlang jij ook echt naar innerlijke vrede en wil je eindelijk in je eigen kracht gaan staan? En heb jij de bereidheid om aan jezelf te werken, eerlijk naar jouw patronen te kijken en oude emoties te doorvoelen en los te laten? Dan is het groeitraject wat voor jou.  In 8 sessies van telkens 1,5 a 2 uur gaan we aan de slag met ademwerk, focussing, Choose Again, the Work, Opstellingen, innerlijk kindwerk, de Schatkaart van de Ziel en andere mooie werkvormen en oefeningen om jouw bewustzijn te vergroten en meer in contact te komen met jouw lichaam..

Image by Fuu J

Choose Again traject

Samen de blokkades wegnemen die voor het ervaren van de universele Liefde staan

Choose Again oftewel 'de stappen van angst naar liefde" is een prachtige methode om te leren hoe je het leven kunt gaan ervaren als een prachtige leerschool om steeds meer in contact te komen met wie je werkelijk bent. Met je authentieke zelf en met het zelf dat we delen: het Gewaarzijn, de Stilte, het Bewustzijn, de Liefde die we werkelijk zijn. De stappen zijn gebaseerd op Een Cursus in Wonderen, een prachtig boek met een Non-Duale visie. Het is niet nodig dit boek te kennen, het enige wat je nodig hebt is een beetje bereidheid om naar jezelf te kijken en dat je open staat voor het idee dat er een andere manier is om de wereld te zien. 

Image by Jojo Yuen (sharemyfoodd)

Ademwerk

Met ademwerk kom je in een open ruimte waarin zich precies kan aandienen wat gezien en doorvoelt wil worden. Je lichaam kan zich ontdoen van opgeslagen spanningen en emoties en maakt ruimte vrij voor nieuwe inzichten!

Image by Darius Bashar

Individuele ademsessie

In een ruimer bewustzijn er zijn voor wat gezien wil worden

In een ademhalingssessie ga je doormiddel van diepe verbonden of chaotische ademhaling op een reis in jouw onderbewuste. We beginnen de sessie met verschillende oefeningen waarbij je in het nu komt, we verbinden en je je open kan stellen. Vervolgens gaan we onderzoeken wat er bij jou speelt en waar je naar zou willen kijken. Vervolgens gaan we ademwerk doen. Tijdens het ademen, wat ongeveer 1,5 uur duurt begeleid ik je door liefdevol aanwezig te zijn, je te helpen bij je blokkades, door de passende muziek af te spelen en te zorgen dat je lichamelijk helemaal op je gemak bent. 

Een ademsessie duurt 2,5 a 3 uur.

Image by Alina Levkovich

Ademtraject

Begeleiding & inspiratie

Door meerdere ademsessies te plannen kunnen we samen de diepte in! We leren elkaar steeds beter kennen, wat een basis geeft van veiligheid en vertrouwen waardoor diepe stukken aan de opervlakte kunnen komen en je misschien ook nog meer je comfortzone, je beschermingsmechanismes en je maskers durft los te laten. 

Image by Hannah Busing

Ademcirkel

Samen ademen, samen releasen, samen openstaan voor het nieuwe.. 

Door een ademhalingsessie in een groep te kom je vaak makkelijker in een diepe trance en kom je weer op andere lagen in jezelf.  De energie die vrij komt door dit samen aan te gaan is echt bijzonder krachtig! De verbinding geeft erkenning en geeft je het weer het gevoel er niet alleen voor te staan! Ik geef regelmatig op maandag en vrijdagochtend  een ademcirkel in Oldenzaal. Meer informatie? Klik op de knop hieronder.

Innerlijke groei: Diensten
Boeddhistische klankschaal

"If you change your breath,
you can change your world!"

Samen Groeien

Samen innerlijk werk doen is onbeschrijfelijk mooi. Door dat je zoveel herkenning bij elkaar vindt en ervaart dat de thema's waar jij dacht alleen voor te staan zo universeel zijn, werkt het enorm verbindend. Je kan letterlijk van elkaar leren en elkaar helpen om te groeien. Als iemand anders een diep innerlijk proces doet raakt dit ook dezelfde thema's in jou, waardoor jij ook weer verder geheeld wordt. Ik nodig je uit het eens te komen ervaren, bijvoorbeeld in een prachtige healingcircle waar we aan de hand van de 6 stappen naar vrijheid onderzoeken waar onvrede bij jezelf vandaan komt of tijdens een ademcirkel waar we samen het onderbewuste ingaan. Je bent van harte welkom.

Image by Hannah Busing

Choose Again cirkel via Zoom

Een nieuwe visie op je uitdaging

In een Choose Again cirkel ga je samen met anderen innerlijk werk doen. Door middel van meditatie, de zes stappen naar vrijheid en andere methodes gaan we aan het werk om jezelf te ont-wikkelen. Dit samen doen brengt heel veel verbinding, liefde en saamhorigheid. Probeer het eens, het brengt je innerlijke groei in een stroomversnelling! Elke donderdagavond geef ik een Choose Again cirkel via Zoom.

Image by Alina Levkovich

Een Cirkel in Wonderen

Samen de diepte in

Met een vast groepje van maximaal 6 mensen gaan we de diepte in. Acht weken lang komen we samen om ons te verdiepen in het prachtige spirituele boek 'Een Cursus in Wonderen' en om aan onszelf te werken door middel van de stappen naar vrijheid, the Work en focussing. Daarnaast doen we verschillende meditaties en oefeningen om onszelf meer te ontwikkelen, onszelf te ontdekken en steeds bewuster te worden van wie we werkelijk zijn. 

Image by Darius Bashar

Retraite

Intensief aan het werk met jezelf ondersteund door elkaars proces

Samen met Els Hover geef ik regelmatig prachtige retraites

"Je kan pas veranderen wanneer je jezelf volledig accepteert zoals je bent."

Carl Rogers

Visie en werkwijze

In mijn werk maak ik gebruik van vele elementen die ik heb geleerd vanuit opleidingen, trainingen, zelfstudie en eigen ervaringen. Zo maak ik onder andere gebruik van de 6 stappen naar Vrijheid van Diederik Wolsak, The Work van Byron Katie, Focussing, verbonden ademhaling en andere ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, Voice Dialogue, mindfulness, mediatie, co-counselling, Sjamanistische technieken en technieken uit het transformatief coachen, Internal Family Systems en NLP.

Grote inspirators voor mij zijn onder ander Eckhart Tolle, Ingeborg Bosch, Marianne Williamson, Diederik Wolsak, Robert Bridgeman, Jan Geurtz en een Cursus in Wonderen. 

Bewustzijn is mijn passie en ik ben mij dan ook constant verder aan het verdiepen. Door nieuwe opleidingen en trainingen te volgen, maar zeker ook door steeds verder mijn eigen bewustwording en bevrijding te werken. Dit mens zijn is een constant proces in het verder leren kennen en omarmen van jezelf. Steeds komen we op nieuwe lagen. Dus ook ik doe mijn innerlijk werk om mijzelf verder  te bevrijden van belemmerende overtuigingen en patronen die mij niet meer dienen. Dit doe ik door ook zelf nog steeds zelf aan Choose Again cirkels deel te nemen, te mediteren en vaak zelf ademsessies te doen. 

StancePhotography_Weekendjeweg-88.jpg
Innerlijke groei: Instagram

Neem contact op!

Wil je meer informatie over hoe ik je kan begeleiden? Of wil je een coachingsessie boeken of een plekje reserveren voor een circle, retreat of cursus? Stuur me dan even een berichtje. Heb je nog vragen, stel ze dan ook gerust!

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Innerlijke groei: Contact
bottom of page